المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

تظاهرات هزاران نفری فرانسوی‌ها علیه قوانین مهاجرتی

تظاهرات هزاران نفری فرانسوی‌ها علیه قوانین مهاجرتی هزاران نفر در اعتراض به طرح‌های مهاجرتی دولت فرانسه درشهرهای مختلف این کشور تظاهرات کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه اعتراض به سیاست‌های دولت «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز شنبه هزاران نفر از جمله بسیاری از مهاجران غیرقانونی در «پاریس» و دیگر شهرهای فرانسه راهپیمایی کردند.

 

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» این تظاهرات در اعتراض به تغییرات در قانون مهاجرت و اخراج مهاجران از جزیره «مایوت» در اقیانوس هند بود. در پاریس تظاهرکنندگان دست نوشته‌هایی علیه «جرالد درمانین» وزیر کشور فرانسه وعلیه سرکوب، زندان و تبعید مهاجران در دست داشتند.

 

«ابوبکر» شهروند ۳۱ ساله اهل مالی گفت: «لایحه مهاجرت یک قانون نژادپرستانه است وهدف آن جرم انگاری خارجی‌هاست.»

 

یک نظرسنجی جدید نشان داد محبوبیت رئیس‌جمهور فرانسه به پایین‌ترین حد از زمان روی کار آمدن رسیده و فقط ۲۶ درصد از فرانسوی‌ها پس از اجرایی شدن قانون جنجالی اصلاحات بازنشستگی از او حمایت می‌کنند. مقایسه این نظرسنجی با نظرسنجی روزهای اخیر نشان می‌دهد که محبوبیت ماکرون دو درصد دیگر کاهش یافته است.

 

تنها ۳۶ درصد فرانسوی گفتند ماکرون اقتدار خود را همچنان حفظ کرده و ۸۴ درصد شهروندان فرانسه در نظرسنجی مذکور گفتند رئیس‌جمهورشان بیشتر از مردم فاصله می‌گیرد. در این نظرسنجی همچنین ۶۳ درصد از اعتراضات بیشتر علیه اصلاحات بازنشستگی حمایت کردند. ۴۵ درصد جمعیت فرانسه از فعالیت‌های دولت خشمگین بودند و ۳۸ درصد ابراز نگرانی کردند.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، «ماری کریستین ورژیات» نایب رئیس اتحادیه حقوق بشر فرانسه و یکی از اعضای سابق پارلمان اروپا در اعتراض به این طرح گفت که اینگونه رفتار با مهاجران شایسته کشوری مانند فرانسه نیست. در قانون جدید مهاجرات به فرانسه قید شده که داشتن حداقل سطح زبان فرانسوی قبل از اعطای مجوز اقامت چند ساله لازم است. انگشت نگاری اجباری وهمچنین تشدید الزامات برای تمدید مجوزهای طولانی مدت از جمله دیگر مورد بحث برانگیز است.

 

این گزارش حاکیست، در شهر «رن» در شمال غربی فرانسه بیش از ۱۵۰۰ نفر با شعار ضد دولتی به خیابان‌ها آمدند. «تئودور سوبیزی» از شهروندان فرانسوی حاضر در تظاهرات گفت که برای همبستگی با مهاجران و در اعتراض به اقدامات وحشیانه فرانسه در مایوت به خیابان آمده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار